OVK-Besiktning

OVK Besiktning

OVK står för Obligatorisk Ventilations Kontroll och är en besiktning som utförs för att säkerställa att ventilationssystemet i en byggnad fungerar tillfredsställande. För fastigheter som kräver en OVK besiktning kan vi hjälpa till med utförandet. Vid en OVK besiktning säkerställer vi att byggnaden har ett korrekt fungerande ventilationssystem och ett bekvämt inomhusklimat. Allt utförs enligt de lagar och regler som finns.

Den allvarliga situationen med undermålig inomhusmiljö i många bostäder, skolor och andra lokaler fick riksdagen och regeringen att år 1991 införa regler om funktionskontroll av ventilationssystemet, OVK. Det är byggnadens ägare, oavsett vem som nyttjar byggnaden, som är ansvarig att lagstiftningen följs, dvs. ser till att en OVK besiktning utförs inom sitt givna tidsintervall.

MM Vent utför OVK Besiktning i Helsingborg

Vi på MM Vent AB har en gedigen erfarenhet och kompetens för att kunna utföra det mesta som har med ventilation att göra. När du vänder dig till oss kan du alltid räkna med ett förstklassigt arbete och en hög servicenivå.

MM Vent AB

Kurirgatan 16A
254 53 Helsingborg
Kontakt
Tfn: 073-934 23 91
Kundtjänst: kundtjanstmmvent@gmail.com
Sitemap

Våra tjänster

Webbshop

För beställning kontakta oss på
Tfn: 073-934 23 91
E-post: mmventab@gmail.com
Betala via faktura.
Varorna levereras till er eller hämtas på vårt lager.

Hemsida drivs av Annonspartner Sverige AB